BG Tiande logo BG Tiande logo

Регистрацията беше успешна!

Благодарим ви за отделеното време!
Тиан Де - Tian De
(в превод от китайски - небесно съвършенство)

През 2007 година, в екологично най-чистия край на Русия – планината Алтай, град Барнаул, е основана компанията ТианДе.
Повратният момент в историята на фирмата настъпва, когато нейните основатели си задават въпроса: „Какво ще се случи, ако се съвместят най-новите разработки на съвременната козметика с древните традиции на източната медицина?”
Китайската козметика е резултат от вековния опит на китайските лечители, на китайската медицина. За европейската козметика може да се каже, че е само отпреди един век, европейската козметика е създадена на базата на цинк и олово (обърнете внимание на бледите красоти в стари портрети – те са просто болни от употребата на козметика, очевидно вредна). Европейската козметика е постижение на химическата промишленост, за китайците – тя е постижение на лечители и експерти в билковата медицина. Китай е страна с древни традиции в изкуството на билковата медицина, което е много важно за козметика. Китай е страна, която притежава мъдростта на Изтока. Модерният Китай не само пази, но и стриктно се придържа към древните традиции. Затова отговора може да откриете в продуктите на ТианДе – те оказват комплексно въздействие върху здравето и външния вид не само на физически план, но и на енергийно ниво!
Био-активните добавки в козметиката имат терапевтично действие, а съдържанието на активни компоненти достига 15-20%, т.е. на нивото на професионалните козметични средства. Билките, от които се извличат екстрактите, се берат само от екологично чисти райони на Китай и Тибет, от специално обучени хора и в съответствие с древните китайски традиции. Дори водата за козметичните продукти се добива от целебни източници и морските дълбини.
Именно на това се дължи главозамайващия ръст на компанията в Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Латвия, Молдова, а отскоро – в Полша, Чехия и България!
Към днешна дата повече от 5 милиона души от повече от 10 страни, включително професионални масажисти и козметолози, предприемачи и знаменитости използват уникалните продукти на ТианДе!
Потребителите на козметика и продукти с марка ТианДе са удовлетворени от начина, по който изглеждат и се чувстват, без да се налага да посещават професионален козметолог или лекар. Нещо повече – наблюдават се ред позитивни промени в техния живот – усилва се енергията на техния организъм, по-лесно достигат вътрешна хармония и дори могат да се похвалят с по-добри отношения с обкръжаващите!
Затова сме уверени, че вие също ще можете да усетите върху себе си благоприятния ефект, който те имат по начина, по който изглеждате и се чувствате! До ден днешен все още има неразкрити тайни от китайската медицина, благодарение на които древните китайски лечители изцелявали болести и връщали младостта и красотата. Съвременната наука успява само да потвърди и докаже методите, които в Китай се използват вече 5 000 години. В днешния бурно развиващ се Китай и мъжете, и жените отново се стремят да бъдат първи в областта на модата и красотата. В производството на козметични продукти китайците умело съчетават традиционната медицина със съвременните технологии.
Козметичния пазар в Китай е един от най-бързоразвиващите се в света. Ето защо китайските партньорите на TianDe са признати от международната бизнес общност. Компанията работи само с държавни предприятия в Китай, където се произвежда 90% от продукцията, притежаваща международни сертификати за качество (ISO 2001 и GMP). Останалите 10% от производството се осъществяват в Русия.
Компанията си сътрудничи с много научни лаборатории, козметолози експерти от Китай и Русия, центрове за контрол на качеството и признати авторитети в областта на лечебната козметика. Козметиката на TianDe се изнася в САЩ, Франция, Германия, Япония, Сингапур, както и в други страни от Югоизточна Азия.
До 20 лв. Между 20 и 50 лв. Над 50 лв.


Билки Хранителни добавки Друго


До 20 лв. Над 20 лв.


Да Не