BG Tiande logo BG Tiande logo

Регистрацията беше успешна!

Благодарим ви за отделеното време!
Защо МЛМ бизнес?

Андрю Карнеги е казал някога: “Предпочитам да получавам по 1% от усилията на 100 човека отколкото 100% от собствените си усилия.”

Точно такава възможност ни дава Мулти Левъл Маркетингът (МЛМ). Това обяснява защо толкова много “обикновени” хора постигат невероятни успехи в този бизнес.

 1. За да започнете МЛМ бизнес, не ви трябват много пари - 50-100 лв. са достатъчни за начало, пък и те бързо се изплащат.
 2. МЛМ можете да правите в удобно за вас време - след работа или в почивните дни. Два-три часа на ден или през ден са достатъчни.
 3. В този бизнес рискът е много малък и даже нулев, защото почти не влагаме собствени средства - работим с пари на клиентите.
 4. В МЛМ бизнеса се успява независимо от възраст, пол, връзки, образование, местоживеене и предварителна квалификация.
 5. Използвате проста, проверена и ефикасна система и така си спестявате много евентуални грешки и проблеми.
 6. Разполагате с личен наставник, който вече е развил успешен бизнес и който ви помага и работи заедно с вас, докато свикнете.
 7. В хода на работата получавате финансова грамотност и практическо бизнес обучение, което може да промени целия ви живот и да ви помогне да осъществите мечтите си.
 8. Работата с хора е много разнообразна и интересна; научава се много за човешката природа и се създават добри отношения и приятелства за цял живот.
 9. Особено ако изберете компания като ТианДе, разпространяваща не само козметични, но и здравословни продукти - можете да подобрите здравето си и да се подмладите.
 10. Доходите ви не зависят само от вашия град или държава – ТианДе е от добрите МЛМ компании и предлага възможности в много страни.
 11. След 3-4 години можете да спрете да работите и все пак добре изграденият МЛМ бизнес ще продължи да ви носи доходи.
Ако още нямате свой МЛМ бизнес, не се бавете. Има два типа хора:

- такива, които вече градят свой МЛМ бизнес и (ще) печелят пари
- такива, които още не знаят колко доходно е да имаш такъв бизнес.

Ако не сте запознат с мрежовия маркетинг, няма да ви е трудно – просто се обадете и ние подробно ще ви обясним за какво става дума.До 20 лв. Между 20 и 50 лв. Над 50 лв.


Билки Хранителни добавки Друго


До 20 лв. Над 20 лв.


Да Не